Colleen Houck: A tigris átka

534 oldal
Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Tiger's Curse
Fordító: Pásztor Judit
ISBN: 9789632456614

Fülszöveg:

Szenvedély. Sors. Hűség.
Kockáztatnád mindezt azért, hogy megváltoztasd a végzeted?
Amikor Kelsey Hayes azon gondolkodott, vajon mit fog csinálni ezen a nyáron, álmában sem jutott volna eszébe, hogy egy háromszáz éves indiai átkot próbál majd megtörni. Egy rejtélyes fehér tigrissel, akit Rennek hívnak.
A világ túlsó felén.
Pedig pontosan ez az, ami történt.
Szembeszállva sötét erőkkel, bűvös mágiával és misztikus világokkal, ahol semmi sem az, aminek látszik, Kelsey mindent kockára tesz, hogy megfejtsen egy ősi próféciát, amely örökre megtörheti az átkot.
A tigris átka egy epikus fantasztikus-romantikus sorozat feszült. izgalmas első kötete, egy olyan élmény, amiből még többet akarsz.

Külsőre:
Hát. Témába vág végül is. Csak a lány nem amerikai szerintem, a tigris nem fehér és nem kék a szeme. Nos amúgy minden stimmel. Végül is látványosnak látványos.
Ami tetszett:
India. Az indiai becézések, a legendák, még az átok is.
Ami kevésbé:
Az a bunkózás amit Kelsey levágott.
Kedvenc szereplő:
A herceg tesók, abszolúte vitték a pálmát

Szerintem
Imádtam, de komolyan. Hihetetlenül nagy kedvenc lett ez is. Az elején kicsit nehezen indult be, de aztán fergetegessé vált. Igazából úgy álltam neki, hogy akkor már nem is emlékeztem a fülszövegre, még is éreztem, hogy valami lesz a tigrinccsel. De elfogadnék én is egy ilyen cuki fiút.

Elejével igazából a lánnyal sem volt gond. Kicsit alábecsüli magát, kicsit rossz önképe van, kicsit magába zárkózó. Ennek ellenére, kedves, segítőkész és annyira nem irritálóan naiv. Vagyis nem mindenben. Bár szerintem kicsit túl könnyen fogadta el a helyzetet, bár ez betudható annak, hogy mi is a szerepe az egészben.

És akkor a hercegecskék. Dhiren és Kishan. Már a nevük is tetszik. Bár imádom mindkettejüket azt hiszem az öcsikéhez jobban húznék. Rent megtarthatja Kelsey. Így meg is egyeztünk. Ahogy látom mindkettőnek nem jöhet össze.

Izgalmas kincskeresős kalandok, meg egy egyre jobban bonyolódó érzelmi kötődés. Az egyértelmű, hogy főhősnőnknek kivel kell együtt lennie, de ez nem jelenti azt, hogy olyan könnyű lesz. Ez már most tisztán látszik. Főleg hogy Kelsey képtelen elhinni, hogy Ren szeretheti őt csak azért aki. Na amikor ezt elkezdte, akkor akartam megcsapkodni egy péklapáttal. Hátha helyre billen a feje.

Magával ragadó történet, amit nehéz letenni. Tulajdonképpen ha nem rángat el édesanyám palacsintát sütni, akkor egy nap alatt kivégeztem volna az egészet. És nagyjából itt jöttem rá, honnan fogom tudni, hogy egy könyv, vagy egy sorozat kedvenc lesz-e. Ha valaki miatt abba kell hagynom az olvasást ideges leszek. Jelentem ideges lettem. :) Szóval jöhet a folytatás. Ide nekem a cicuskáim.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

pöpec, na ehhez meghoztad a kedvem, ahogy átnéztem a többit nem találtam olyat ami most le tudna kötni, de ezt mindenképp el fogom olvasni egyszer! :)
köszi!

Ezael írta...

Örülök, hogy kedvet kaptál. Tetszeni fog remélem. :) Sajna még nincs minden rész lefordítva, de úgy nézem, hogy be fogják fejezni. :)

Megjegyzés küldése