Sierra Cartwright: Megkötve

400 oldal
Libri kiadó
Eredeti cím: Bind
Fordító: Hoppán Eszter
ISBN: 9789633108536

Fülszöveg:

Az ​​érintésed felszabadít, 
a csókod megköt.

Három fivér, egy nagy hatalmú család. Connor Donovan mindössze 27 éves, amikor átveszi a cég irányítását. Lara Bertrand céltudatos nő, aki eléri, amit akar. A fiatal milliárdos erőt sugárzó grafitszürke szemei, és forró éjszakákat sejtető hangja azonban leveszi a lábáról. Lara tudja, a két család nemcsak üzleti vetélytárs, de generációkra visszamenőleg gyűlöli egymást. Mégis, hogy megmentse apja cégét a biztos csődtől, sorsdöntő lépésre szánja el magát, és felajánlkozik a Donovan-fiúnak.



A kíváncsiságod űz hozzám. Mitől félsz? 
Attól, amit most kérni fogsz tőlem.

Connor nem csak az üzleti életben, de az ágyban is domináns. Felelősséget vállal, a korlátlan hatalomért cserébe. Nem feleséget keres, nem is szerelmet, hanem játszótársat, de a játék néha véresen komolyra fordul…

Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.

Külsőre:
Masszív borító, nagyon hatásos és a témához illő kép. Szerencsére megtartották az eredeti borítót. Valamiért sűrűbbnek érzem a szedést, de azért még jól olvasható.
Ami tetszett:
Connor érzelmi fejlődése.
Ami kevésbé:
Hm hm. Azt hiszem kivételesen semmi.
Kedvenc szereplő:
Julien és Thompson

Szerintem
Chrissie értékelései miatt lettem rá kíváncsi, így amikor lehetőségem volt, be is szereztem. Azt kell mondjam nem bántam meg, bár nem azonnal sikerült elolvasnom. Kicsit várnia kellett, pedig nagyon kíváncsi voltam.

Elsőnek el kell mondanom, hogy magával a BDSM könyvekkel, vagy egyszerűen a domináns pasis könyvekkel nekem kicsit nehéz megbirkóznom. Nem azért mert nem tetszik a téma, vagy mert idegenkedem tőle. Abszolút semmi bajom sincs ezzel, mindössze van egy szint amíg tetszik és van az, ahol már nagyon nem. Számomra ott a választóvonal, hogy a hétköznapi életbe nem szól bele olyan szinten a másik fél, hogy még a lélegzetvételeit is megszabja. Ott, hogy nem akarja végérvényesen megváltoztatni, kiirtani belőle azt, ami miatt valójában megtetszett neki. Valamint, hogy nem viszi annyira túlzásba a verést vagy akár a büntetést, hogy a másik fél kórházba kerüljön. Az onnantól már egyszerű erőszak.

Szerencsére itt Connornak eszében sem volt az, hogy kifordítsa magából a nőt, akit pont az eszéért szeretett meg és eszébe se jutott az, hogy olyan szinten bántsa, ami komoly fájdalmat okoz neki. Persze ha az érzelmi részét nem nézzük, de arra számítani lehetett abból kiindulva, hogy mennyire nem akart szerelmet.
Na persze más az amit akarunk és más az amit kapunk ugyebár.

Az egész úgy kezdődik, hogy Larának segítségre van szüksége, akár olyan áron is, hogy látszat házasságot köt. Persze abba már nem gondolt bele, hogy mit kap csomagban az ötletével. Ennek megfelelően eléggé viccre veszi, meg ellenáll, holott feltűnően neki való az egész. Pont ezért is tetszett annyira, mert mindkét fél élvezte, mindkét félnek jó volt úgy, ahogy és Connor tényleg nem akarta átalakítani. Tanítani igen, többé tenni igen, de nem változtatta meg, hanem többé tette. Ez pedig nagy pozitívum. Nálam legalábbis.

Ezen felül élvezetes volt és izgalmas ahogy próbálgatták egymást, ahogy eljutottak a végére, ahogy az egész fejlődött alakult és persze az volt igazán izgalmas amit együtt csináltak. Munka közben kicsit érdekes is volt olvasni.

Ajánlható minden romantikát kedvelőnek, aki e mellé szereti az erotikát és nem idegenkedik a kicsit keményebb szeretkezésektől sem. Bár szerintem nem viszik itt túlzásba, de azért ha valakit zavar, tuti nem fogja élvezni. Pedig igazán van mit.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése