Colleen Hoover: Maybe ​Someday – Egy nap talán

392 oldal
Könyvmolyképző Kiadó Kft
Eredeti cím: Maybe Someday
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789633999387

Fülszöveg:

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.


Külsőre:
Találó és szép a borítója, minőségre nem, de ez már megszokott a kiadótól. Ami viszont nem, hogy a lapok össze voltak ragadva vagy ilyesmi, így amikor lapoztam, megtépődött. Nagyon nem örülök neki... de ez van. A betűk is a szokásosak.
Ami tetszett:
Ami különösen, hogy hallgatható formában voltak hozzá a dalok.
Ami kevésbé:
Nem fogok kötekedni. Semmi.
Kedvenc szereplő:
Ridge o.o

Szerintem
Na ezzel a könyvvel úgy kerültem kapcsolatba, hogy mindenki mondta, hogy milyen jó. Annyit láttam, hogy végül úgy döntöttem, hogy érdemes lesz megpróbálni. Kíváncsi voltam mit szeret mindenki ennyire.

Nos nem mondom, hogy életem legjobb olvasmánya volt, de hogy iszonyatosan élveztem, az is biztos. Kedves, jópofa, érzelmes. Leginkább ezekkel jellemezhetném. Szeretem ezt a történetet, számomra elég egyedi is volt, elvégre nem nagyon olvastam még süket szereplőről. Érdekes élmény volt, hogy mennyivel másabbak neki a dolgok még is mennyi mindent képes megtanulni és mennyire képes vidám lenni és élvezni az életet.

Sydney egy kis szerencsétlen akinek szüksége van arra, hogy pátyolgassák. De tényleg. Oké felnőtt, meg dolgozik, de tipikusan az a személy akinek kell valaki aki vele van és védi. Egyértelmű volt, hogy a védelem mániás srác beleszeret. Ezen nem kell csodálkozni. Ugyanakkor nem épp egyszerű helyzetben voltak és kifejezetten tetszett, ahogy próbálták lereagálni a dolgokat. Ahogy próbáltak helyesen cselekedni. Mondjuk a helyes elég érdekes fogalom ami azt illeti, ilyen szituációban is.

Ridge egy kedves, jól lelkű, derűs, ügyes srác. Komolyan elfogadnám én is. Még is az tetszik a leginkább ahogy a két lánnyal bánik. Ahogy a helyzetet igyekszik kezelni, annak lehetetlensége ellenére is. Az pedig egy csoda, ahogy képes zenét szerezni.

És ami külön tetszik, hogy a benne szereplő dalokat élőben is meg lehet hallgatni. Azt hiszem nekem az igazán nagy élményt ez adta. Meg az, amikor véletlenül pont azt a dalt hallgattam, ami soron következett a könyvben. Munkahelyen voltam, de majdnem körbe vigyorogtam a fejem miatta.

Szóval én bátran ajánlom mindenkinek, mert tényleg jó kikapcsolódás, nagyon is élvezhető történet, kedves, vagy kevésbé kedves de emberi szereplőkkel. A dalok pedig nagyon jók. Az biztos, hogy én sem utoljára olvastam.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése